Ontmoeting & Zingeving

Op dit moment zijn de fysieke bijeenkomsten van gespreks- en lotgenoten groepen langzaam weer aan het opstarten. Vooralsnog in de buitenlucht. 

In samenwerking met Solidez begeleiden wij verschillende gespreksgroepen Ontmoeting & Zingeving voor ouderen. Eens in de drie weken ontmoeten wij elkaar om samen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. We staan stil bij vragen als:

  • Waar voel ik me thuis?
  • Hoe ga ik om met ouder worden?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat is mijn levensverhaal?

Voorop staat gelijkwaardigheid en respect voor elkaar, met aandacht voor ontmoeting, verrassing en verdieping.
We bieden veel ruimte voor eigen inbreng, maar ook structuur door onze ervaring als gespreksleiders. Samen zoeken we de thema’s uit, die wij verder voorbereiden met inspirerende teksten en andere materialen.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen en de kosten bedragen € 40,- (voor 12 x, incl. koffie/thee).

Voor aanmelden en actuele informatie over mogelijkheden tot deelname aan bestaande groepen, of de start van nieuwe groepen:

info@zingesprekwageningen.nl of Bertha Diaz Gomez, b.diazgomez@solidez.nl

 

Lotgenotengroep

Najaar 2018 is een groep gestart voor mensen die hun partner zijn verloren en graag met met andere lotgenoten hun verhalen en vragen willen delen. Een lotgenotengroep kan een steun zijn in een moeilijke tijd. Met mensen die open en begripvol naar elkaar luisteren, in een vertrouwelijke omgeving. Ervaren dat je niet de enige bent, herkenning en uitwisseling, kan helpen bij de verwerking van het verlies en het weer oppakken van de draad van je leven.

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal vier en maximaal zes deelnemers) start er een nieuwe groep. Kosten in overleg.

Interesse? Stuur een mail naar info@zingesprekwageningen.nl